Over ons

Over ons

Pengelens ICT B.V. richt zich met een heel scala aan ICT-diensten op MKB-ondernemers en ZZP-ers uit alle branches. Juist voor deze doelgroepen vinden wij het belangrijk om goede ondersteuning te bieden op het gebied van ICT. Een goed werkende ICT-infrastructuur draagt namelijk bij aan een gezonde onderneming. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en ondernemers te ontzorgen op het gebied van uiteenlopende ICT-werkzaamheden.

IT-Specialisten

Wij nemen uw wensen en vragen serieus en zoeken samen met u naar de beste ICT-oplossing. Ons team bestaat uit gekwalificeerde IT-specialisten. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben wij altijd als doel, dat het eindresultaat precies aansluit op uw behoefte. Uiteraard zoeken wij niet alleen naar de beste, maar ook naar de meest eenvoudige en kostenbesparende oplossing.

Onderhoud van infrastructuur

Techniek en voornamelijk ICT verandert continu. Pengelens ICT B.V. vindt het belangrijk om de infrastructuur binnen uw organisatie goed up-to-date te houden, zodat u professioneel kunt functioneren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren over mogelijke knelpunten en oplossingen. Dat resulteert ook in een optimale nazorg. Pengelens ICT B.V. geeft aan, welk onderhoud- en/of service-abonnement voor uw organisatie het beste is. Wilt u uw ICT-netwerk of de infrastructuur uitbreiden? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie over onze werkwijze of het direct aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u mailen naar info@pengelensict.nl of bellen naar: 085 – 210 24 31.

Wij zijn er voor u!

A:
Limburghaven 2c, 3433PK Nieuwegein (Bezoek enkel op afspraak)
E: info@pengelensict.nl

T: +31 (0)85 – 210 24 31

De Limiet 15-D
4131 NR Vianen

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons