Domeinnamen

Zonder domeinnaam geen webhosting

Domeinnaam voor uw website

Bent u op zoek naar webhosting van uw website of een betrouwbare partij voor domeinregistratie? Pengelens ICT B.V. kan dit beide voor u regelen. De manier waarop u van onze dienstverlening gebruik wilt maken, bepaalt u uiteraard zelf. Zo is het aan u hoeveel ruimte u afneemt voor webhosting en hoeveel domeinnamen u wilt registreren. Wij denken graag met u mee, zodat u exact vindt wat u zoekt en zo een weloverwogen keuze kunt make

Nieuwe domein? Pengelens regelt 't!

Uw online aanwezigheid, onze zorg! Pengelens ICT B.V. – Voor betrouwbare webhosting en domeinregistratie.

Contact

Altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf

Wanneer u een domeinnaam registreert, kunt u deze naam koppelen aan een website. Het is wel van belang dat het een naam is, die nog niet is gereserveerd of vastgelegd door anderen. Domeinnamen moeten nu eenmaal uniek zijn. Daarnaast is de extensie van belang. Dit is de benaming achter de punt. De meeste bekende extensies zijn .nl, .net, .com en .org. Wij raden altijd aan om meerdere varianten van uw domeinnaam te registreren, zodat de kans klein is dat een andere organisatie of uw concurrent varianten op uw domeinnaam kan vastleggen.

Een overzicht van de tarieven voor de populaire extensies

Extensie Kosten per jaar
.nl € 7,92
.eu € 10,92
.com € 16,92
.be € 10,56
.nu € 31,80

Staat de gewenste extensie er niet bij? Stuur ons gerust een e-mail op info@pengelensict.nl en wij kunnen u een passend voorstel sturen.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de volgende stap te zetten in uw IT-strategie? Neem vandaag nog contact op met Pengelens ICT en ontdek hoe onze op maat gemaakte systeembeheeroplossingen uw bedrijf kunnen transformeren. Met Pengelens ICT aan uw zijde kunt u met vertrouwen vooruit kijken naar een toekomst van verbeterde efficiëntie, veiligheid en prestaties.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op telefonisch op 085-0091059 of via info@pengelensict.nl.
U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen op www.pengelensict.nl/offerte/