Diensten

Optimaliseer uw bedrijf met onze allesomvattende ICT-diensten: van naadloos netwerkbeheer tot veilige cloudoplossingen en deskundige ondersteuning op afstand. Pengelens ICT – uw sleutel tot moeiteloze technologische groei.

ICT

Telefonie & Internet

Hosting & website

Cloud Diensten

Ontzorgend IT-beheer voor bedrijven

Laat uw bedrijf floreren zonder IT-zorgen, met Pengelens ICT als uw betrouwbare partner voor ontzorgend IT-beheer – uw succes, onze zorg.

Contact

ICT

Van vlekkeloos werkplek- en systeembeheer tot krachtig netwerkbeheer en naadloze wifi-oplossingen – Pengelens ICT levert de pijlers van moeiteloze technologische efficiëntie, zodat uw bedrijf kan excelleren.

Werkplekbeheer

Pengelens ICT biedt professioneel werkplekbeheer voor een optimale ICT-omgeving die aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Onze experts zorgen voor goed werkende computers, snelle internetverbinding, vaste telefonie, en up-to-date software om storingen te minimaliseren. Met diensten zoals beheer van werkplekken, onderhoud van hard- en software, en netwerkbeheer, garanderen wij een naadloze aansluiting van hardware, software en applicaties. Periodiek onderhoud houdt uw werkplek snel, efficiënt en veilig, waardoor ICT een onmisbaar strategisch middel wordt voor uw bedrijfsvoering.

Systeembeheer

Pengelens ICT biedt doeltreffende server- en systeembeheeroplossingen met flexibele abonnementen. Onze IT-experts zorgen voor regelmatige veiligheidsupdates en back-ups, en adviseren over het meest geschikte onderhoudsabonnement voor uw organisatie. Met Hosted VoIP en een vast aanspreekpunt in ons Service Management Systeem, garanderen wij efficiënt systeembeheer met taken zoals back-ups, serveronderhoud en beveiligingsupdates, om problemen te voorkomen en technische vragen te beantwoorden.

Professionele WiFi oplossingen

Pengelens ICT biedt professionele wifi-oplossingen voor het MKB. Laat uw draadloos netwerk aanleggen door onze experts voor een betrouwbare en esthetisch verantwoorde verbinding. Wij zorgen niet alleen voor de installatie, maar ook voor de beveiliging volgens de geldende privacywetgeving. Onze experts bieden storingsvrije wifi-netwerken, uitgebreide service, een vast aanspreekpunt, flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare, snelle verbindingen voor zowel medewerkers als gasten. Neem vrijblijvend contact op voor een analyse, advies of een offerte op maat.

Netwerkbeheer

Ontdek effectief netwerkbeheer voor optimale prestaties. Leer essentiële vaardigheden en tools om uw netwerk te beheren en te optimaliseren voor maximale efficiëntie en beveiliging. Ontvang praktische inzichten voor probleemoplossing en verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met doelgericht netwerkbeheer.

Telefonie & Internet

Hosted VoIP telefonie

Ontdek de voordelen van Hosted VoIP – een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor zakelijke telefonie, waarbij uw telefooncentrale in de cloud wordt gehost. Pengelens ICT biedt deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen, waaronder complete IT-diensten van werkplekken tot internetverbindingen, om uw bedrijf te ontzorgen. Ontdek onze expertise en maak de stap naar de toekomst van cloudoplossingen!

Zakelijk mobiel

Met Odido @Work heb je keuze uit diverse databundels, inclusief onbeperkt bellen en gebruik in Nederland, EU en VS. Pengelens ICT biedt op maat gemaakte zakelijke mobiele oplossingen met betrouwbaarheid, flexibiliteit en ondersteuning, tegen scherpe tarieven. Kies tussen fysieke of E-Simkaart en profiteer van het beste geteste netwerk van Nederland.

Zakelijk internet

Ontvang snel en stabiel zakelijk internet, inclusief glasvezelnetwerk, waar je ook bent. Pengelens ICT biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf, inclusief 24/7 support. Profiteer van een compleet netwerk inclusief WiFi, eenvoudig thuiswerken en uitstekende service, allemaal onder één dak.

Cloud Diensten

Microsoft 365

Als Microsoft partner biedt Pengelens ICT maatwerk Microsoft 365 licenties voor uw organisatie, inclusief cloudoplossingen op maat voor efficiënt werken via de cloud. Voordelen zijn onder meer kostenbesparing door het vermijden van dure servers, flexibiliteit in toegang tot documenten op verschillende apparaten, en verbeterde productiviteit van werknemers. Ontvang beheer- en onderhoudsvrije Office 365 cloudoplossingen met volledige ondersteuning en licenties van Pengelens ICT voor uw bedrijf. Neem contact op voor meer informatie.

Microsof 365 Cloud Backup

Bescherm uw Microsoft 365-gegevens met Pengelens ICT Office 365 Backup. Maak eenvoudig back-ups van uw Office 365-mailboxen, Onedrive en Sharepoint, met opslag in Microsoft Azure. Ontvang betrouwbare bescherming tegen gegevensverlies en profiteer van functies zoals eenvoudige toegang, zoekbaarheid en minimale hersteltijden. Ontdek nu de superieure beveiliging en controle van Pengelens ICT Office 365 Backup.

Online Werkplek

Ontdek de flexibiliteit van een cloud-based werkplek bij Pengelens ICT! Werk overal en altijd met gemakkelijke toegang tot al uw apps en bestanden. Onze veilige oplossing zorgt voor probleemloos werken zonder gedoe over onderhoud of updates. Ervaar zelf de productiviteit van een online werkplek – probeer het vandaag nog uit!

Hosting & website

Zakelijke webhosting

Pengelens ICT biedt betrouwbare zakelijke webhosting oplossingen vanuit Nederland, met flexibele pakketten en onbeperkte standaardopties. Hun hostingpakketten, inclusief domeinregistratie en website hosting, garanderen snelle en betrouwbare toegang tot uw site, met volledige controle via Direct Admin. Kies uit verschillende pakketten, zoals Starter (€5/mnd), Uitgebreid (€9/mnd), en Extra (€13/mnd), allemaal met maandelijkse opzegmogelijkheden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw webhosting behoeften.

Domeinnamen

Pengelens ICT B.V. biedt betrouwbare webhosting en domeinregistratie voor uw website. Kies zelf de benodigde ruimte en aantal domeinnamen, met persoonlijke begeleiding voor een weloverwogen keuze. Ontdek al uw IT-oplossingen onder één dak, van werkplek tot internetverbinding, voor zorgeloze automatisering. Registreer unieke domeinnamen met passende extensies zoals .nl, .com en .org, en voorkom concurrentie door meerdere varianten te claimen.

Design & Website

Laat ons uw logo, briefpapier en website ontwerpen en bouwen voor een krachtige online aanwezigheid! Met onze expertise creëren we unieke websites die klanten aantrekken en sales genereren. Bespaar tijd en zorgen door het volledige ontwerp, de bouw en het onderhoud aan ons over, inclusief unieke functies, hosting, beveiliging, en regelmatige updates en back-ups.