Hosted VoIP oplossingen voor elke onderneming!

Altijd en overal telefonisch bereikbaar en zelf uw instellingen kunnen beheren!

Ontdek de Kracht van Gehoste VoIP-oplossingen bij Pengelens ICT

Bij Pengelens ICT begrijpen we dat moderne bedrijven een betrouwbare, flexibele en kosteneffectieve communicatieoplossing nodig hebben. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan gehoste VoIP-oplossingen die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Met toonaangevende platformen zoals 3CX, Operator en UCaaS staan we garant voor een naadloze communicatie-ervaring die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

Wat is Hosted VoIP?

Voordat we dieper ingaan op onze oplossingen, laten we eens kijken naar wat gehoste VoIP eigenlijk is. Hosted VoIP, ook wel bekend als cloud-gebaseerde telefonie, maakt gebruik van internetverbindingen om telefoongesprekken te voeren in plaats van traditionele telefoonlijnen. Deze aanpak biedt een scala aan voordelen, waaronder lagere kosten, verbeterde flexibiliteit en geavanceerde functionaliteiten.

Waarom kiezen voor Pengelens ICT?

Bij Pengelens ICT geloven we in maatwerk. We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom bieden we oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een eenvoudige communicatieoplossing of een groter bedrijf dat behoefte heeft aan geavanceerde functies en schaalbaarheid, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Verhoog Uw Bedrijfscommunicatie met Gehoste VoIP!

Ontdek de kracht van cloud-gebaseerde communicatie met Pengelens ICT’s gehoste VoIP-oplossingen. Verbeter uw flexibiliteit, verlaag kosten en optimaliseer uw bedrijfscommunicatie vandaag nog!

Contact

Onze Platforms: 3CX, Operator en UCaaS

Pengelens ICT maakt gebruik van diverse toonaangevende platforms om onze gehoste VoIP-oplossingen aan te bieden. Een van deze platforms is 3CX, een krachtig en veelzijdig systeem dat een breed scala aan functies biedt, waaronder geavanceerde IVR, CRM-integratie en videoconferenties. Met 3CX kunnen wij een op maat gemaakt communicatiesysteem ontwerpen dat perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.

Een ander platform dat wij aanbieden is Operator, een geavanceerde oplossing die uitblinkt in betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Met Operator kunnen wij uw bedrijf voorzien van een robuuste communicatie-infrastructuur die uw bedrijfsprocessen optimaliseert en uw productiviteit verhoogt.

Tot slot bieden wij UCaaS (Unified Communications as a Service) aan, een alles-in-één communicatieoplossing die alle aspecten van zakelijke communicatie integreert, waaronder spraak, video, chat en meer. Met UCaaS kunnen wij uw bedrijf voorzien van een geïntegreerde communicatie-ervaring die uw team in staat stelt om effectiever samen te werken, waar ze ook zijn.

Onze prijzen

3CX oplossing
Prijs per gebruiker: € 25,- excl. 21% BTW per maand

Inclusief onbeperkt bellen NL Vast + Mobiel

Hosted VoIP onze standaard uitgebreide oplossing met Coligo
Prijs per gebruiker: € 10,- excl. 21% BTW. Per maand
Excl. Onbeperkt bellen (kan aditioneel wel bijgekocht worden.

 Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op via info@pengelensict.nl

Ontdek de Voordelen van Gehoste VoIP met Pengelens ICT

Klaar om de voordelen van gehoste VoIP te ervaren? Neem vandaag nog contact op met Pengelens ICT voor een consultatie en ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren. Verbeter uw communicatie, verhoog uw productiviteit en bespaar kosten met de toonaangevende gehoste VoIP-oplossingen van Pengelens ICT.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op telefonisch op 085-0091059 of via info@pengelensict.nl.
U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen op www.pengelensict.nl/offerte/