Toe aan een nieuwe website?

Wij kunnen u ontzorgen in het regelen van design (logo/briefpapier) en volledige website!

Toe aan een nieuwe professionele website?

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarnaast is een goed ontworpen website een middel om nieuwe klanten en sales binnen te halen. Door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie is een website al snel verouderd. Is uw huidige website toe aan een opfrisbeurt of heeft u nog helemaal geen website?

Voor een vast afgesproken bedrag ontwerpen en bouwen wij een gloednieuwe website voor u die geheel afgestemd is op uw wensen.

Waarom u het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uw website wilt uitbesteden aan Pengelens ICT.

Het bouwen van een website vraagt om specialistische kennis en ervaring. Bovendien kost het veel tijd. De meeste ondernemers hebben deze expertise niet in huis en laten het bouwen en beheren van de website uitbesteden. Dit bespaart u als ondernemer niet alleen veel tijd, u wordt ook nog eens volledig ontzorgt. Wanneer er namelijk technische problemen
voor zouden doen met uw website worden deze direct verholpen. Er zijn meer voordelen:

● Uniek design. Geen standaard template maar een uniek en onderscheidend design.
● Custom functies. Unieke functies zoals het toevoegen van een agenda of afsprakenmodule of een koppeling met uw bedrijfs CRM.
● Gemak. Met alleen een nieuwe website bent u er nog niet. U zult ook hosting nodig hebben en een domeinnaam moeten registeren. Wij ontzorgen u volledig hierin.
● Veiligheid. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoende beveiligd is d.m.v. een SSL certificaat. Dit geeft uw website een betrouwbare uitstraling en zo voorkomt u dat er gegevens van klanten kunnen gaan lekken.
● Updates en back-ups. Om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en snel blijft is het belangrijk om regelmatig updates uit te voeren. Indien u uw website bij ons laat beheren zorgen wij dat dit consistent gebeurt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw website/bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Pengelens ICT voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe onze op maat gemaakte websites en huisstijlen uw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op telefonisch op 085-0091059 of via info@pengelensict.nl.
U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen op www.pengelensict.nl/offerte/