Wifi oplossing voor Horeca, restaurant en café

 

Last van trage wifi of slecht bereik?

Heeft u op dit moment last van een trage of wegvallende wifi verbinding in uw horecazaak? Of heeft u juist op bepaalde plekken in het gebouw een goede wifi signaal? Pengelens ICT zorgt voor stabiele en krachtige wifi bereik in uw horeca zaak!

Wifi voor al uw gasten

Als ondernemer in de horeca weet u dat de gasten er vanuit gaan dat u goede WiFi hebt. Daarnaast is het mogelijk om de gasten zich te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Zonde dus, als u WiFi instabiel of erg traag is.

WiFi voor de horeca: dekking en snelheid

Wij van Pengelens ICT kunnen u ontzorgen omtrent uw draadloos internet voor intern gebruik en voor uw gasten. Wij zorgen voor een goede dekking en dat de snelheid overal stabiel en goed is waar het nodig hoort te zijn.

Voor een hotel betekent dat meestal dat u goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. Heeft u een restaurant? Dan wilt u dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend WiFi. Afhankelijk van de grootte van de zaak moet het bereik van de WiFi in de horeca soms heel groot zijn.

Storingsvrij

Wanneer u al een wifi-netwerk hebt, maar veel te maken hebt met storing of uitval, dan komen wij graag bij u langs om de oorzaak hiervan te achterhalen. Wij testen op locatie uitgebreid uw wifi-netwerk en brengen vervolgens een analyseverslag en advies uit. Ook voor de aanleg van een nieuw wifi-netwerk komen wij bij u langs om eerst de situatie binnen uw bedrijfspand te beoordelen. Wilt u direct een vrijblijvende aanvraag indienen of hebt u een vraag over professionele wifi-netwerken? U kunt ons direct bellen of mailen.

Wat zijn de kosten voor een stabiel en goed wifi netwerk?

Het is mogelijk om met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken. Dat kan door toegangspunten slim te plaatsen en door gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aankunnen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze professionele wifi oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085 – 210 24 31 of per e-mail op info@pengelensict.nl

De Limiet 15-D
4131 NR Vianen

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons