Webdesign & Website

Toe aan een nieuwe professionele website?

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarnaast is een goed ontworpen website een middel om nieuwe klanten en sales binnen te halen. Door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie is een website al snel verouderd. Is uw huidige website toe aan een opfrisbeurt of heeft u nog helemaal geen website?

Voor een vast afgesproken bedrag ontwerpen en bouwen wij een gloednieuwe website voor u die geheel afgestemd is op uw wensen.

Wat zijn je mogelijkheden voor uw nieuwe bedrijfswebsite?

Onbeperkt

Na oplevering van uw nieuwe website kunt u ons onbeperkt aanpassingen laten uitvoeren zonder hier apart voor te betalen. *
* (Fair use beleid is hierop van toepassing)

Bouwkosten

Vanaf 250 euro bouwen we al een eenvoudige website voor uw bedrijf. Als de website uitgebreider wordt, liggen de kosten voor het bouwen van de website hoger.

Vaste prijs

Wij verzorgen alles rondom de hosting, beveiliging, onderhoud en het beheer van uw website voor slechts 35 euro per maand.

Waarom u het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uw website wilt uitbesteden aan Pengelens ICT.

Het bouwen van een website vraagt om specialistische kennis en ervaring. Bovendien kost het veel tijd. De meeste ondernemers hebben deze expertise niet in huis en laten het bouwen en beheren van de website uitbesteden. Dit bespaart u als ondernemer niet alleen veel tijd, u wordt ook nog eens volledig ontzorgt. Wanneer er namelijk technische problemen
voor zouden doen met uw website worden deze direct verholpen. Er zijn meer voordelen:

● Uniek design. Geen standaard template maar een uniek en onderscheidend design.
● Custom functies. Unieke functies zoals het toevoegen van een agenda of afsprakenmodule of een koppeling met uw bedrijfs CRM.
● Gemak. Met alleen een nieuwe website bent u er nog niet. U zult ook hosting nodig hebben en een domeinnaam moeten registeren. Wij ontzorgen u volledig hierin.
● Veiligheid. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoende beveiligd is d.m.v. een SSL certificaat. Dit geeft uw website een betrouwbare uitstraling en zo voorkomt u dat er gegevens van klanten kunnen gaan lekken.
● Updates en back-ups. Om ervoor te zorgen dat jouw website actueel en snel blijft is het belangrijk om regelmatig updates uit te voeren. Indien u uw website bij ons laat beheren zorgen wij dat dit consistent gebeurt.

Interesse in een nieuwe website? Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u interesse in onze Webdesign & Website oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden op het gebied van webdesign en ontwikkeling voor uw bedrijf. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

De Limiet 15-D
4131 NR Vianen

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons