Office 365 Backup

Backup service Office 365 Mailbox, Onedrive en Sharepoint

Het is belangrijk om regelmatig backups te maken van uw cloud. Maak back-ups van en herstel al uw Office 365-mailboxen en OneDrive en SharePoint, via een online console.

Pengelens ICT Office 365 Backup biedt u back-up- en herstel services voor Office 365-mailboxen en bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint, waarbij er een back-up wordt opgeslagen in de Microsoft Azure-infrastructuur van Pengelens ICT. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd een goede backup heeft en er geen belangrijke bedrijfsgegevens verloren gaan.

Heeft u interesse in onze Office 365 Cloud Backup oplossing of wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen?
Vult u dan onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

13 + 11 =

Maak een back-up van uw Office 365-gegevens

Aangezien Microsoft geen eigen back-upmogelijkheden biedt, kunt u met Pengelens ICT eenvoudig back-ups maken van uw Office 365-inhoud en deze inhoud herstellen.

Een all-inclusive tarief

Uw abonnement omvat back-ups, opslag, 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning en toegang tot een centraal beheerconsole, gedurende één of meerdere jaren.

Schaalbaar

Minimaal een jaar abonnement. Geen minimum aan gebruikers. U kunt opschalen naar tienduizenden gebruikers.

Probleemloze opslag

Uw Office 365-back-ups worden automatisch opgeslagen op de beveiligde back-uplocatie in de cloud van Pengelens ICT die wordt gehost op een Microsoft Azure-infrastructuur.

Waarom moet ik back-ups maken van Office 365?

Misschien denkt u dat Microsoft een volledige back-up maakt van uw Office 365-gegevens als onderdeel van het abonnement, maar dat is niet het geval. Office 365 is niet gemaakt voor het bieden van gegevensbeveiligingsservices.

Het is dus essentieel voor u om een betrouwbare oplossing te implementeren voor het maken van back-ups van uw Office 365-mailboxen en uw bestanden in OneDrive- en SharePoint-documentbibliotheken.

Naast het maken van back-ups en het herstellen van Office 365-gegevens en het opslaan en beheren van back-ups, beschikt Pengelens ICT Office 365 Backup over de volgende functies:

Eenvoudige toegang: Aangezien er van alle mailboxen en bestanden van een bedrijf die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint een back-up wordt gemaakt op één locatie, kunnen deze gegevens centraal worden beheerd, gemonitord, beveiligd en opgeslagen, voor eenvoudige toegang, zoeken en herstel.

Vindbaar en doorzoekbaar: Back-ups kunnen worden gezocht en doorzocht door middel van verschillende filters, wat zoeken een stuk gemakkelijker maakt.

Eenvoudig gebruikers toevoegen: Zodra u uw Office 365-organisatie registreert, kunt u met Pengelens ICT de gebruikers selecteren waarvan u een back-up wilt maken. Met Pengelens ICT kunt u er ook voor zorgen dat nieuwe gebruikers automatisch worden toegevoegd door middel van auto-provisioning.

Minimaal Recovery Point Objective: Aangezien back-ups automatisch worden uitgevoerd gedurende de dag, hebt u een lager Recovery Point Objective (RPO) als u gegevens verliest of als deze beschadigd zijn geraakt.

Superveilig: Alle Office 365-gegevens waarvan een back-up is gemaakt, worden beveiligd door middel van AES 256-bit-encryptie en opgeslagen op een door Altaro beheerde Azure-opslaglocatie. De beheerconsole van Altaro biedt tevens ondersteuning voor tweestapsverificatie (2FA).

Gecontroleerde, manipulatiebestendige back-ups: Aangezien Altaro Office 365-back-ups host, betekent dit dat de logboeken manipulatiebestendig zijn, aangezien de systemen volledig worden gecontroleerd. Gebruikers kunnen bewijs leveren van alle interacties met de e-mailcontent, wat essentieel is voor nalevingsdoeleinden. Handelingen als het inschakelen of opschorten van een back-up van een mailbox, het openen van een mailbox om te zoeken en het herstellen van inhoud in een mailbox wordt allemaal gecontroleerd. De audit kan desgewenst worden geëxporteerd.

Fijnmazige gebruikerstoegang: Er kunnen toegangsrechten worden toegewezen aan bepaalde gebruikersaccounts binnen het team, waardoor deze gebruikers de mogelijkheid hebben om gegevens van de organisatie te doorzoeken en te herstellen.

Interesse in een cloud oplossing voor het MKB?

Bent u benieuwd wat onze oplossing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk cloud oplossingen en voorzien u graag geheel vrijblijvend van deskundig advies. Wij zijn iedere  werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

De Limiet 15-D
4131 NR Vianen

Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

085 - 009 10 59

info@pengelensict.nl

KvK: 82182337
BTW: NL862368212B01

Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons