Office 365

Cloud / Office 365 oplossingen voor uw bedrijf

Pengelens ICT is gespecialiseerd in cloud oplossingen op maat. Voor zowel u als uw medewerkers is het erg aangenaam om via de cloud te werken. Aangezien alle belangrijke gegevens niet op een server opgeslagen worden maar op een andere plek, de zogenaamde cloud. Deze opslagplek is niet zichtbaar, vandaar de benaming cloudoplossing (wolk). Afhankelijk van de behoeftes van uw bedrijf kunnen onze experts de cloudoplossing van  Microsoft Office 365 implementeren. Heeft u echter een eigen verbinding of wilt u een combinatie van cloud oplossingen toepassen? Ook dat regelt Pengelens ICT voor u. De cloud oplossing moet altijd in dienst staan van uw organisatie. Wanneer uw organisatie groeit, biedt de cloudoplossing voldoende flexibiliteit, deze groeit met u mee.

Voordelen van een cloud oplossing voor uw bedrijf

Wanneer u overstapt naar werken in de cloud brengt dit een enorme kostenbesparing met zich mee omdat u niet meer betaald voor een dure server. U hoeft vanaf nu niet meer te investeren in opslagcapaciteit. Ook brengt het een hoge mate van flexibiliteit met zich mee, documenten en gegeven kunnen overal direct opgevraagd en ingezien worden door medewerkers. Overal tere wereld, dit maakt het werken vanuit huis een stuk eenvoudiger. Maar er zijn meer voordelen:

●     Er kan vanuit de cloud met verschillende software en applicaties gewerkt worden.|
●     Het werkt op alle apparaten zoals een smartphone, laptop, desktop of tablet.
●     U bent niet meer afhankelijk van een server die kan crashen (met alle vervelende gevolgen van dien)
●     Werken in de cloud is erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft
●     Werken in de cloud maakt uw werknemers productiever en het geeft hen meer vrijheid omtrent hoe de werkplek eruit ziet

Office 365 cloud oplossing voor uw onderneming

Microsoft Office 365 is een totaaloplossing voor uw onderneming. Onder de diensten vallen Hosted Exchange, Skype for Business, SharePoint en andere Office applicaties. Deze cloudoplossing is geheel beheer en onderhoudsvrij. Aangezien u een vast bedrag per werknemer betaalt bent u flexibel. U betaalt niet alleen voor de software maar in deze prijs zijn ook de kosten voor het datacentrum waar de software geïnstalleerd is, de installatie zelf, het technisch beheer en het onderhoud van de software, updates en de beveiliging inbegrepen. Een zeer gunstig geprijsde totaaloplossing voor uw onderneming.  Wilt u meer informatie over cloud oplossingen of Microsoft Office 365 in het bijzonder? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

  Licenties voor Office 365

  Pengelens ICT B.V. Office 365 verzorgt de licentie wanneer onze experts de cloudoplossing bij uw organisatie installeert. U kunt rekenen op onze ondersteuning met betrekking tot eventuele problemen en vragen, wij bieden uitstekende service. Wanneer u als organisatie zelf Office 365 in gebruik wilt nemen, dan is het belangrijk dat u een licentie aanvraagt. Ook dit hier kunnen wij u bij ondersteunen.

   Interesse in een cloud oplossing voor het MKB?

   Bent u benieuwd wat onze oplossing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk cloud oplossingen en voorzien u graag geheel vrijblijvend van deskundig advies. Wij zijn iedere  werkdag telefonisch bereikbaar op 085-0091059 of per e-mail op info@pengelensict.nl

   De Limiet 15-D
   4131 NR Vianen

   Dagelijks bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

   085 - 009 10 59

   info@pengelensict.nl

   KvK: 82182337
   BTW: NL862368212B01

   Copyright 2021 Pengelens ICT B.V. - Alle Rechten Voorbehouden - Alle prijzen zijn excl 21% BTW.
   Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid - Notice & Takedownbeleid - Over ons